Senzor Auraton 15 metri-80 C

Senzor Auraton 15 metri-80 C

Senzor Auraton 2.5 metri -180 C

Preț Promo 110,00Lei Preț listă 140,00Lei

Senzor Auraton 2.5 metri -180 C

Disponibilitate: În stoc
COD
AURATON2.5-180C
Auraton

Se utilizeaza doar pentru Auraton S14

Indicații privind achiziția :

Pentru a vă asigura că produsul este exact ceea ce aveți nevoie apelați la consultanții noștri de vânzări la numerele de telefon afișate pe site sau cereți informații pe adresa noastră de mail.

Info :

Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță, în funcție de setările monitorului sau telefonului dvs. și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor.

Condiții pentru garanție și siguranță :

Conform normelor ISCIR, orice intervenție asupra centralelor termice și aparatelor producătoare de apă caldă se poate realiza numai de către o firmă autorizată ISCIR. Realizarea intervențiilor de către persoane sau firme neautorizate, se efectuează pe propria răspundere, compania noastră MF Team Market SRL fiind exonerată de orice obligație.

Nerespectarea regulilor de montaj conform specificațiilor producătorului duce obligatoriu la pierderea garanției.

Condiția pentru acordarea garanției este aceea ca intervenția și montajul să se realizeze de către o firmă agreată de producător și autorizată ISCIR.

Calitate garantată :

Garantăm că acest produs este nou și original iar compania MF Team Market SRL, proprietara site-ului eMarketOn.ro este autorizată să comercializeze acest produs.

Specificații
Pret (Lei) 140,00Lei
Greutate (Kg) 0.100000
Garantie produs Nu contine
Pret promo (Lei) 110,00Lei
Scrieti opinia prorie
Evaluezi:Senzor Auraton 2.5 metri -180 C
Evaluarea ta