MF Team Market SRL

Sediu

Str. Vasile Lupu 59

Localitate Viforâta

Județul Dâmbovița

CUI : RO36485950

Reg. Com. : J15/919/2016

0770 171 478

0773 744 998

  • Care este termenul de returnare al produselor ?

Un produs poate fi returnat în termen de 14 de zile calendaristice de la data livrării, termen prevăzut la art. 13 alin 3 și la art. 14 din OUG nr. 34/2014.

  • Care este costul unui retur?

În cazul în care doriți să returnați o comanda integral sau parțial, conform legislației în vigoare, taxa de transport aferenta returului va fi suportata de către dumneavoastră. în acest sens, va sugerăm trimiterea produselor fie prin intermediul unei firme de curierat, fie prin intermediul Poștei Romane la adresa: Str. Vasile Lupu, Nr.59 , Viforâta, Județul Dâmbovița
Menționam ca taxele de transport ocazionate de livrarea produselor către dumneavoastră, nu vor fi restituite, acestea fiind automat transferate firmei de curierat care a operat livrarea

  • Care este procedura de returnare a produselor?

Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie să nu fie deteriorat. Pentru inițierea procedurii de returnare a unui produs, va rugam să completați formularul de Contact. După completarea formularului vă rugăm să expediați coletul către sediul nostru, nedepășind cele 14 zile calendaristice, calculate de la data recepționarii produselor și pana la data expedierii produselor către sediul nostru. În scurt timp de la recepționarea coletului returnat, vom demara procedurile de returnare a contravalorii produselor. În cazul în care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau este incomplet,sau prezintă urme de uzură, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau returnarea acestuia către dumneavoastră.

  • Conditii de retur:

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat:

  • În ambalajul original cu toate accesoriile și consumabilele aferente (daca este cazul, inclusiv manuale și alte materiale)
  • Ambalajul produsului trebuie să fie intact, să nu fie rupt sau degradat sau să prezinte urme de desfacere necorespunzătoare
  • Sa fie însoțite de certificatele de garanție ale produselor intacte și documentele originale care le-au însoțit (factura fiscala, bon etc)
  • Fără a prezenta urme de uzura, să nu fie branșate la rețeaua de gaz, să nu fie legate la sursa de apa, echipamentele să nu fie utilizate sau instalate ori puse în funcțiune etc.
  • Pentru piesele de schimb returul se face doar în baza unui Proces Verbal de Constatare făcut de o firmă autorizată chiar și în cazul alegerii greșite a piesei de schimb. Pentru a evita orice probleme consultați specialiștii noștri la achiziție și montați doar cu firme autorizate.

Costurile de retur și transport ale produselor în cazul în care cumpărătorul renunța la achiziționarea produsului în termen de 14 zile de la recepția produselor, sunt suportate de consumator.

  • Cum mi se returnează contravaloarea produselor?

Puteți alege să primiți contravaloarea produselor direct în contul dumneavoastră bancar în termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de retragere din contract (in conformitate cu art. 11 OUG 34/2014 modificata).