Imagine

Echipa noastra

" A fi impreuna este un inceput, a ramane impreuna este un progres, a lucra impreuna este un succes." — Henry Ford.

 


Imagine

Viziunea noastra

Clientul este partenerul nostru de afaceri. Evoluam impreuna, gasim solutii, luam decizii si cream valoare.

Imagine

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa satisfacem nevoile clientilor nostri la un nivel calitativ ridicat prin promovarea produselor si serviciilor noastre.

Istoricul nostru

Suntem eMarketOn.ro - Deschis pentru tine, o echipa tanara, dinamica si dornica de a contribui, prin calitatea serviciilor noastre, la cresterea nivelului de incredere in comertul electronic, si, implicit, la dezvoltarea acestuia.

Am hotarat sa oferim sansa de a beneficia de serviciile unui magazin online unei game mai largi de persoane, practicand preturi accesibile si pastrand totodata cel mai bun raport calitate/pret.

Cine nu isi doreste sa evite aglomeratia infernala din localitati cautand un magazin in care sa vada un produs dorit si sa gaseasca totul cu un simplu click intr-un magazin deschis non-stop iar produsele sa ajunga rapid acasa sau la birou, mai ales ca nu trebuie sa cheltuiti nimic in plus? Acum este posibil iar noi suntem la dispozitia dumneavoastra cu produse alese cu grija, pentru a respecta standardele de calitate ale eMarketOn.ro si termenele de garantie.

Vom lucra in continuare la cresterea imaginii site-ului dar si a numarului si diversitatii produselor tocmai pentru a va surprinde pozitiv, pentru a va mentine viu interesul si pentru a va facilita navigarea pe eMarketOn.ro.

Asteptam cu interes sugestiile dumneavoastra despre ceea ce am realizat pana acum si ce v-ati dori, ca si client, sa vedeti in viitor pe eMarketOn.ro, alte servicii de care ati dori sa dispuneti.

Va multumim si va mai asteptam pe la noi!

Echipa eMarketOn.ro

 

De ce sa ne alegeti pe noi

Calitatea nu este doar un cuvant. Este misiunea noastra. Un efort constant de a trece dincolo de granitele previzibilului si de a nu lasa nimic la voia intamplarii . Si se afla la baza a tot ceea ce facem, produsele oferite, procesarea comenzilor, livrarea rapida si in siguranta. Cum evaluam calitatea ? Prin autoevaluarea continua a serviciilor noastre prin metode interne cat si pe baza feedback-urilor de la clienti si prin promovarea de produse de cea mai buna calitate.

Toate informatiile personale care sunt folosite pentru a identifica orice individ, cum ar fi numele si prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail sau alte informatii de contact se pastreaza in secret. Ca de obicei, puteti vizita pagina noastră de web, fara a spune cine sunteti sau sa dezvaluiti informatii personale .

Poti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) produsului.

Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 14 de zile de la data livrarii.

Prin garantia preturilor mereu mici oferită de eMarketOn.ro – Deschis pentru tine, chiar si proiectele de amploare devin accesibile. Dorim sa le oferim clienţilor nostri posibilitatea de a achizitiona rapid si comod toate produsele dintr-un singur magazin si de a evita pierderile inutile de timp prin realizarea de comparatii complexe de preturi si deplasari inutile la diferiti furnizori !