Imagine
Detalii livrare

eMarketOn.ro optimizeaza permanent costurile de livrare prin alegerea cea mai potrivita a modalitatii de transport

Livrare la domiciliu

Livrarea produselor in tara se efectueaza prin retelele de curierat rapid in maxim 2 zile lucratoare pentru produesele aflate pe stoc: FAN Courier , GLS sau alte companii de curierat agreate de societatea noastra din punct de vedere al sigurantei si costurilor reduse. Programul de livrari este intre orele 09:00 - 17:00 de luni pana vineri. Termenul de livrare este comunicat clientului de catre reprezentantul de vanzari al eMarketOn.ro dupa plasarea si confirmarea comenzii.In perioada sarbatorilor de Paste, de iarna, sau a evenimentului Black Friday, durata maxima de procesare a unei comenzi poate creste pana la 7 zile lucratoare.

Ridicare de la sediul firmei

Produsele se pot ridica si de la sediul MF Team Market SRL din Targoviste, Aleea Manastirea Dealu, nr.7

Urmarire livrare

Dupa plasarea comenzii si confirmarea de catre eMarketOn.ro va fi transmis clientului numarul de AWB cu ajutorul caruia puteti urmari traseul produsului pana la destinatie. Pentru siguranta unor produse este posibil ca livrarea sa fie efectuata in ambalaje diferite, suplimentar fata de cel original.

Costul transportului

Pentru produse cu valoare MAI MARE de 2000 Lei = transport GRATUIT*

*Pentru produsele voluminoase si cu greutate mare (Centrale pe lemne, Cazane pe peleti, Termoseminee etc.) costul transportului difera in functie de zona tarii si se va comunica ulterior de catre un reprezentant eMarketOn.ro fiind livrate cu transport special (de la furnizor).

Pentru produse cu valoare MAI MICA de 2000 Lei costul transportului se calculeaza astfel (nu se aplica la produsele care au promotie speciala cu transport gratuit afisata pe pagina produsului):

- Greutate intre 0 Kg si 3 Kg : Transport = 19 Lei (TVA inclus)

- Greutate intre 3 Kg si 6 Kg : Transport = 22 Lei (TVA inclus)

- Greutate intre 6 Kg si 10 Kg : Transport = 25 Lei (TVA inclus)

- Greutate intre 10 Kg si 15 Kg : Transport = 29 Lei (TVA inclus)

- Greutate intre 15 Kg si 20 Kg : Transport = 35 Lei (TVA inclus)

- Greutate intre 20 Kg si 25 Kg : Transport = 39 Lei (TVA inclus)

- Greutate intre 25 Kg si 30 Kg : Transport = 45 Lei (TVA inclus)

- Greutate intre 30 Kg si 40 Kg : Transport = 49 Lei (TVA inclus)

- Greutate intre 40 Kg si 50 Kg : Transport = 59 Lei (TVA inclus)

- Greutate intre 50 Kg si 60 Kg : Transport = 69 Lei (TVA inclus)

- Greutate intre 60 Kg si 80 Kg : Transport = 79 Lei (TVA inclus)

- Greutate intre 80 Kg si 100 Kg : Transport = 99 Lei (TVA inclus)

- Greutate intre 100 Kg si 200 Kg : Transport = 149 Lei (TVA inclus)

Tarif suplimentar livrare - in cazul expeditiilor efectuate in localitati indepartate de sediile locale ale curierilor, altele decat cele cuprinse in lista ariei de acoperire a retelelor de curierat se vor comunica in momentul confirmarii comenzii tarifele suplimentare.

Tarif deschidere colet la livrare : Tarif = 6 Lei (TVA inclus)

Orice cumparator poate opta pentru verificarea coletului in momentul livrarii de catre curierat. In cazul in care produsul comandat nu se prezinta in perfecta stare, prezinta urme de lovire, sau alte probleme constatate vizual, il poate returna completand doar un simplu proces verbal de retur. In acest caz transportul este suportat de eMarketOn.ro Acest serviciu este disponibil atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Acest serviciu NU include verificarea starii tehnice a produselor, aceasta fiind acoperita de garantia de conformitate si garantia tehnica a produsului respectiv. Costul transportului acopera o deplasare la destinatia specificata de Dvs. Produsele sunt inmanate sigilate, alaturi de factura firscala si certificatul de garantie. Orice refuz al coletului il puteti face alaturi de reprezentantul firmei de curierat prin completarea unui proces verbal de constatare.

Modalitati de plata

Orice comanda efectuata pe eMarketOn.ro poate fi achitata astfel:

Numerar (Plata ramburs)

Puteti achita contravaloarea produselor si serviciilor comandate la livrarea comenzii de catre curier direct la adresa Dvs.

Plata cu Ordin de Plata (OP)

Puteti plati si in mod direct prin Ordin de plata in lei (transfer bancar) in contul: RO63 INGB 0000 9999 0622 7177 ; Banca: ING , Beneficiar: SC MF TEAM MARKET SRL, Targoviste, CUI: RO36485950, J15/919/2016 Daca ati optat pentru aceasta modalitate de plata, produsele vor fi livrate dupa confirmarea incasarii platii efectuate conform facturii proforme emise.

Plata cu CARD de debit sau credit on-line

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, MF Team Market SRL foloseste platforma ING WebPay. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati ING WebPay. In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata ING Tranzactia este procesata de ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti in numele MF Team Market SRL. Datele cardului dvs. nu sunt puse la dispozitia comerciantului. In cazul in care banca emitenta a cardului dvs. si cardul dvs. sunt participante in sistemul 3DSecure, in timpul tranzactiei veti fi invitat sa introduceti datele de autentificare pentru 3DSecure. Pentru detalii suplimentare despre procesare comenzii dvs. va rugam sa contactati MF Team Market SRL la numarul de telefon 0345 110 961 sau la adresa de email office@emarketon.ro