Imagine
Cum comand online ?

Este foarte simplu sa cumparati de pe eMarketOn.ro ! Trebuie doar sa urmati pasii urmatori:

Alegeti categoria principala si vizualizati produsele in functie de subcategoria dorita. Pentru a va usura navigarea produselor, folositi modulul de cautare din jumatate in partea de sus a site-lui.

Dati click pe produsul dorit, pentru a-i vedea detaliile. In pagina de vizualizare a produsului veti putea vedea detalii despre produsu. De asemenea puteti vedea poza detaliata a produsului, plimband mouse-ul peste imaginea produsului. Daca sunteti nehotarat/a in privinta produsului, folositi modulele de share pe Facebook/Twitter/Instagram / din partea de jos a site-lui, pentru a cere sfatul prietenilor.

Alegeti produsul dorit si adaugati produsul in cos. Daca doriti adaugarea mai multor bucati, va rugam sa dati click in cosul de cumparaturi pe denumirea produsului si sa-l adaugati de mai multe ori.

In cosul de cumparaturi vi se va afisa totalul comenzii, care include si taxa de transport. Daca doriti sa finalizati comanda, va rugam sa mergeti mai departe in cosul de cumparaturi.

In aceasta faza va rugam sa completati orice adresa la care coletul poate fi predat intre orele 9-17, cat si adresa dumneavoastra de email si numarul de telefon. Daca doriti facturarea produselor pe o persoana juridica, va rugam sa introduceti datele de identificare fiscala. Alegeti metoda de plata si mergeti mai departe in cosul de cumparaturi.

In aceasta faza va este prezentat sumarul comenzii dumneavoastra, asa cum va fi ea inregistrata in sistemul nostru. Daca datele comenzii sunt cele dorite de dumneavoastra, va rugam sa finalizati comanda.

Ati finalizat comanda. Acum puteti folosi butoanele din pagina de confirmare pentru a va informa prietenii de pe Facebook/Twitter/Instagram de comanda dumneavoastra. In scurt timp, veti primi un email de confirmare a comenzii pe adresa dumneavoastra de email.