Filtru Y pentru apă 2 1/2'' HYDROSFER

Filtru Y pentru apă 2 1/2'' HYDROSFER

Filtru Y pentru apă 4

Filtru Y pentru apă 4'' HYDROSFER

Filtru Y pentru apă 3'' HYDROSFER

Preț Promo 526,00Lei Preț listă 622,00Lei

Filtru Y pentru apa 3" HYDROSFER se utilizeaza pentru instalatiile de incalzire, fiind recomandat pentru protejarea pompei de la centrala pe lemne sau pe gaz de impuritatile de pe instalatie.

Disponibilitate: În stoc
COD
030601-009
Hydrosfer

Filtrul ''Y'' se utilizează pentru instalatiile de incalzire, fiind recomandat pentru protejarea pompei de la centrala pe lemne sau pe gaz de impuritatile de pe instalatie.

Acesta se monteaza pe instalatie inainte de intrarea in pompa. Forma de tip Y permite intrarea apei pe un orificiu si iesirea apei filtrate pe celalalt orificiu, iar sita pentru impuritati este pozitionata in centru. Aceasta sita opreste impuritatile si le stocheaza, fiind necesara scoaterea si curatarea acestuia la un interval regulat de timp.

Indicații privind achiziția :

Pentru a vă asigura că produsul este exact ceea ce aveți nevoie apelați la consultanții noștri de vânzări la numerele de telefon afișate pe site sau cereți informații pe adresa noastră de mail.

Info :

Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță, în funcție de setările monitorului sau telefonului dvs. și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor.

Condiții pentru garanție și siguranță :

Conform normelor ISCIR, orice intervenție asupra centralelor termice și aparatelor producătoare de apă caldă se poate realiza numai de către o firmă autorizată ISCIR. Realizarea intervențiilor de către persoane sau firme neautorizate, se efectuează pe propria răspundere, compania noastră MF Team Market SRL fiind exonerată de orice obligație.

Nerespectarea regulilor de montaj conform specificațiilor producătorului duce obligatoriu la pierderea garanției.

Condiția pentru acordarea garanției este aceea ca intervenția și montajul să se realizeze de către o firmă agreată de producător și autorizată ISCIR.

Calitate garantată :

Garantăm că acest produs este nou și original iar compania MF Team Market SRL, proprietara site-ului eMarketOn.ro este autorizată să comercializeze acest produs.

Specificații
Pret (Lei) 622,00Lei
Greutate (Kg) 1.000000
Dimensiune racord (inch) 3"
Garantie produs Nu contine
Pret promo (Lei) 526,00Lei
Scrieti opinia prorie
Evaluezi:Filtru Y pentru apă 3'' HYDROSFER
Evaluarea ta
CARACTERISTICI
Temperatura maxima admisibila 120 °C
Dimensiune racord 3"
Material alama
Presiune maxima 16 bar
Tip armatura filtru