Controler pompă de recirculare KG ELEKTRONIK CS-12

Brand : KG Elektronik KG Elektronik
În stoc
COD
CS-12

Controler-ul CS-12 este proiectat pentru a controla pompa caldă lucrările pompei de alimentare cu apă pe principiul diferenței de temperatură.

Preț Promo 249,00 Lei Preț listă 330,00 Lei

Controler-ul CS-12 este proiectat pentru a controla pompa caldă lucrările pompei de alimentare cu apă pe principiul diferenței de temperatură. Pompă de apă caldă menajeră atunci când temperatura cazanului depășește temperatura rezervorului de stocare setat de utilizator histerezisului. Pompa de apă caldă de consum este activă până când temperatura cazanului și rezervor sunt aliniate sau set este atinsă temperatura rezervorului.

Indicații privind achiziția :

Pentru a vă asigura că produsul este exact ceea ce aveți nevoie apelați la consultanții noștri de vânzări la numerele de telefon afișate pe site sau cereți informații pe adresa noastră de mail.

Info :

Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță, în funcție de setările monitorului sau telefonului dvs. și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor.

Condiții pentru garanție și siguranță :

Conform normelor ISCIR, orice intervenție asupra centralelor termice și aparatelor producătoare de apă caldă se poate realiza numai de către o firmă autorizată ISCIR. Realizarea intervențiilor de către persoane sau firme neautorizate, se efectuează pe propria răspundere, compania noastră MF Team Market SRL fiind exonerată de orice obligație.

Nerespectarea regulilor de montaj conform specificațiilor producătorului duce obligatoriu la pierderea garanției.

Condiția pentru acordarea garanției este aceea ca intervenția și montajul să se realizeze de către o firmă agreată de producător și autorizată ISCIR.

Calitate garantată :

Garantăm că acest produs este nou și original iar compania MF Team Market SRL, proprietara site-ului eMarketOn.ro este autorizată să comercializeze acest produs.

Mai multe informatii
Pret (Lei) 330,00 Lei
Greutate (Kg) 0.500000
Garantie produs 2 ANI
Transport gratuit Nu
Pret promo (Lei) 249,00 Lei
Scrieti opinia prorie
Evaluezi:Controler pompă de recirculare KG ELEKTRONIK CS-12
Evaluarea ta

Alimentare: 230 / 50Hz +/- 10% 
Consum de energie: 2 W 
Temperatura mediului ambiant:. -10 până la 50 ° C , 
sarcină de ieșire a pompei de apă caldă 6 O 
gamă de măsurare a temperaturii: 0 până la 99 ° C. 
Interval de temperatură: apă caldă 20 până la 80 st C. 
Puterea de senzori de temperatură: -10 la 120 ° C. 
Lungimea senzorilor: CO - 1,2 m, apă caldă - 3m 
tava de histerezis reglabil:. 5 până la 30 ° C