Senzor de miscare Salus MS600 cu baterie

Senzor de miscare Salus MS600 cu baterie

Gateway wireless Ferroli FER 900 pentru FER 818 ce permite pornirea si oprirea centralei

Gateway wireless Ferroli FER 900 pentru FER 818 ce permite pornirea si oprirea centralei

Cap termostatic inteligent Ferroli FER 818 programabil prin WI-FI cu posibilitate de comanda pornire centrala

Preț Promo 189,00Lei Preț listă 230,00Lei
FER 818 este un cap termostatat inteligent programabil prin WI-FI, cu afișaj digital lateral, cu posibilitatea de montare verticală sau orizontală, ce permite setarea temperaturii dorite în camera în care este montat, pentru a asigura un plus de confort și economie. Acesta poate fi gestionat direct de pe smartphone sau tabletă, prin intermediul aplicației Smart RM.
Disponibilitate: În stoc
COD
FRTH818
Ferroli

FER 818 este un cap termostatat inteligent programabil prin WI-FI, cu afișaj digital lateral, cu posibilitatea de montare verticală sau orizontală, ce permite setarea temperaturii dorite în camera în care este montat, pentru a asigura un plus de confort și economie.

Acesta poate fi gestionat direct de pe smartphone sau tabletă, prin intermediul aplicației Smart RM.

Pentru gestionarea capului termostatat prin intermediul aplicației Smart RM, acesta trebuie conectat la receiver-ul FER 900, care față de modelele anterioare, poate să comande pornirea si oprirea centralei.

Caracteristici:

  • Setarea temperaturii dorite pe 6 perioade orare, cu posibilitatea de programare manuală a calendarului săptămânal alegând între cele 3 programe predefinite: 5+2, 6+1 sau 7 zile.    
  • Trei moduri predefinite disponibile:  Mod Vacantă, Mod Automat, Mod Boost. Puteți alege modul zi de lucru sau zi de odihnă pentru a seta temperatura optimă în funcție de prezența în cameră.
  • Posibilitate de gestionare de la distanță, prin aplicația Smart RM, direct de pe smartphone sau tabletă
  • Funcția fereastră deschisă: când temperatura camerei scade brusc, supapa se închide automat timp de 15 minute, după aceea dacă temperatura camerei este mai mica decât temperatura setată, robinetul va menține aceeași funcție.
  • Temperatura ֯C este afișată pe display-ul digital, aceasta fiind ușor de citit
  • Funcție blocare pentru copii – dispozitivul poate fi blocat pentru a evita modificarea setărilor
  • Include 3 tipuri de adaptoare pentru valva: RA / RAV / RAVL
  • Funcționează cu 2 baterii alcaline de tip AA
Indicații privind achiziția :

Pentru a vă asigura că produsul este exact ceea ce aveți nevoie apelați la consultanții noștri de vânzări la numerele de telefon afișate pe site, scrieți-ne pe WhatsApp, sau cereți informații pe adresa noastră de mail.

Info :

Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță, în funcție de setările monitorului sau telefonului dvs. și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Rareori informațiile sau imaginile prezentate pot conține inadvertențe, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz, pot conține erori de operare, sau pot fi variante mai vechi sau mai actuale ale aceluiași produs pe care îl știați Dvs.

eMarketOn.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate pe site.

Condiții pentru garanție și siguranță :

Conform normelor ISCIR, orice intervenție asupra centralelor termice și aparatelor producătoare de apă caldă se poate realiza numai de către o firmă autorizată ISCIR. Realizarea intervențiilor de către persoane sau firme neautorizate, se efectuează pe propria răspundere, compania noastră MF Team Market SRL fiind exonerată de orice obligație.

Nerespectarea regulilor de montaj conform specificațiilor producătorului duce obligatoriu la pierderea garanției.

Condiția pentru acordarea garanției este aceea ca intervenția și montajul să se realizeze de către o firmă specializată agreată de producător și autorizată ISCIR și/sau ANRE după caz.

Calitate garantată :

Garantăm că acest produs este nou și original iar compania MF Team Market SRL, proprietara site-ului eMarketOn.ro este autorizată să comercializeze acest produs.

Specificații
Pret (Lei) 230,00Lei
Greutate (Kg) 0.500000
Garantie produs 2 ANI
Tip filet prindere M30 x 1,5
Pozitia in asteptare Normal inchis
Tensiune alimentare (V) Monofazat 230 V
Pret promo (Lei) 189,00Lei
Scrieti opinia prorie
Evaluezi:Cap termostatic inteligent Ferroli FER 818 programabil prin WI-FI cu posibilitate de comanda pornire centrala
Evaluarea ta
Am găsit și alte produse care v-ar putea plăcea !