Set inlocuire hidrobloc centrala Motan ERCO cu hidrobloc Motan Fugas MT

Set inlocuire hidrobloc centrala Motan ERCO cu hidrobloc Motan Fugas MT

Grup retur Ariston Microsystem

Grup retur centrala Ariston Microsystem

Grup retur centrala Ariston Genus, Micro Smart

717,00Lei

Codul nou 998071 înlocuiește codul vechi : 573341

Alege piese de schimb originale ce garantează siguranța funcționării echipamentului. Consultanții noștri te pot ajuta în identificarea și alegerea piesei corecte.

Disponibilitate: În stoc
COD
998071
Ariston
Grup retur centrala Ariston Genus, Micro Smart

Codul nou 998071 înlocuiește codul vechi : 573341

Indicații privind achiziția :

Pentru a vă asigura că piesa de schimb este exact ceea ce aveți nevoie apelați la consultanții noștri de vânzări la numerele de telefon afișate pe site, scrieți-ne pe WhatsApp, sau cereți informații pe adresa noastră de mail. Pentru identificarea exactă a piesei de schimb avem nevoie de seria aparatului sau modelul exact și anul de fabricație.

Având în vedere ca piesele de schimb pentru orice fel de produs nu se pot returna sau înlocui decât în baza unei constatări de către firme autorizate, deoarece poate sa nu fie piesa necesară sau o puteți deteriora printr-un montaj necorespunzător, vă rugăm să ne consultați înainte de achiziție pentru alegerea corectă a piesei necesare.

Info :

Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță, în funcție de setările monitorului sau telefonului dvs. și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Rareori informațiile sau imaginile prezentate pot conține inadvertențe, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz, pot conține erori de operare, sau pot fi variante mai vechi sau mai actuale ale aceluiași produs pe care îl știați Dvs.

eMarketOn face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate pe site.

Condiții pentru garanție și siguranță :

Conform normelor ISCIR, orice intervenție asupra centralelor termice și aparatelor producătoare de apă caldă se poate realiza numai de către o firmă autorizată ISCIR. Realizarea intervențiilor de către persoane sau firme neautorizate, se efectuează pe propria răspundere, compania noastră MF Team Market SRL fiind exonerată de orice obligație.

Nerespectarea regulilor de montaj conform specificațiilor producătorului duce obligatoriu la pierderea garanției.

Condiția pentru acordarea garanției este aceea ca intervenția și montajul să se realizeze de către o firmă specializată agreată de producător și autorizată ISCIR și/sau ANRE după caz.

Pentru piesele de schimb returul se face doar în baza unui Proces Verbal de Constatare făcut de o firmă autorizată chiar și în cazul alegerii greșite a piesei de schimb. Pentru a evita orice probleme consultați specialiștii noștri la achiziție și montați doar cu firme autorizate.

Calitate garantată :

Garantăm că acest produs este nou și original iar compania MF Team Market SRL, proprietara site-ului eMarketOn este autorizată să comercializeze acest produs.

Specificații
Cod EAN 5411692255350
Pret (Lei) 717,00Lei
Greutate (Kg) 1.000000
Model centrala Ariston GENUS, MICRO SMART
Scrieti opinia prorie
Evaluezi:Grup retur centrala Ariston Genus, Micro Smart
Evaluarea ta