Vas expansiune Ariston Genus, AT, A23

Vas expansiune centrala Ariston Genus, AT, A23

Vas expansiune 4L Ariston Clas

Vas expansiune ACM centrala Ariston Clas 4L

Vas de expansiune centrala Ariston Genus 8L

363,00Lei

Codul nou 65101718 înlocuiește codul vechi : 572882

Alege piese de schimb originale ce garantează siguranța funcționării echipamentului. Consultanții noștri te pot ajuta în identificarea și alegerea piesei corecte.

Disponibilitate: În stoc
COD
65101718
Ariston
Vas de expansiune centrala Ariston Genus 8L

Codul nou 65101718 înlocuiește codul vechi : 572882

Indicații privind achiziția :

Pentru a vă asigura că piesa de schimb este exact ceea ce aveți nevoie apelați la consultanții noștri de vânzări la numerele de telefon afișate pe site, scrieți-ne pe whatsapp, sau cereți informații pe adresa noastră de mail. Pentru identificarea exactă a piesei de schimb avem nevoie de seria aparatului sau modelul exact și anul de fabricație.

Info :

Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță, în funcție de setările monitorului sau telefonului dvs. și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Rareori informațiile sau imaginile prezentate pot conține inadvertențe, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz, pot conține erori de operare, sau pot fi variante mai vechi sau mai actuale ale aceluiași produs pe care îl știați Dvs.

eMarketOn face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate pe site.

Condiții pentru garanție și siguranță :

Conform normelor ISCIR, orice intervenție asupra centralelor termice și aparatelor producătoare de apă caldă se poate realiza numai de către o firmă autorizată ISCIR. Realizarea intervențiilor de către persoane sau firme neautorizate, se efectuează pe propria răspundere, compania noastră MF Team Market SRL fiind exonerată de orice obligație.

Nerespectarea regulilor de montaj conform specificațiilor producătorului duce obligatoriu la pierderea garanției.

Condiția pentru acordarea garanției este aceea ca intervenția și montajul să se realizeze de către o firmă specializată agreată de producător și autorizată ISCIR și/sau ANRE după caz.

Calitate garantată :

Garantăm că acest produs este nou și original iar compania MF Team Market SRL, proprietara site-ului eMarketOn este autorizată să comercializeze acest produs.

Specificații
Cod EAN 5414849094567
Pret (Lei) 363,00Lei
Greutate (Kg) 1.000000
Model centrala Ariston GENUS
Scrieti opinia prorie
Evaluezi:Vas de expansiune centrala Ariston Genus 8L
Evaluarea ta