Aer conditionat Hitachi AirHome 600 9000 BTU/h WIFI Clasa A++ / A++ R32

Echipament aer conditionat Hitachi AIRHOME 600 A+++ / A++ (Senzor de prezenta, SEER SCOP 8.5/4.9 WiFi INCLUS, Filtru Antivirus 99%, Anti Mucegai, Frostwash, R32)

Aparatul de aer conditionat Hitachi AirHome 600 este usor de utilizat, face viata de zi cu zi mai convenabila si vine cu tehnologie integrata de auto-intretinere care ajuta la imbunatatirea performantei pe termen lung a unitatii. AirHome este aerul conditionat pretabil pentru cei care nu vor sa se gandeasca la aerul conditionat.

4.999,00Lei 4.200,00Lei
În stoc
COD RAK-VJ25PHAE/RAC-VJ25PHAE

Avantajele clienților noștrii

Transport curier rapid oriunde în țară
Transport gratuit la comenzi sub 5Kg cu valoare peste 499 lei
Suport telefonic sau pe Whatsapp la 0770171478
Drept de retur în termen de 14 zile
Poți plăti online cu cardul în siguranță - comision 0 lei
Suntem prezenți și pe sistemul electronic SEAP/SICAP

Descriere

AC pentru acasă, ușor de utilizat - dotat cu tehnologie inteligentă de automatizare pentru a vă face viața mai ușoară, pentru a reduce consumul de energie și pentru a îmbunătăți calitatea somnului. Tehnologia integrată de auto-întreținere ajută la îmbunătățirea performanței pe termen lung a unității. airHome este AC pentru persoanele care nu vor să se gândească la AC.
 
 

Reglează temperatura când ajungeți acasă sau ieșiți din casă

Utilizați aplicația pentru smartphone airCloud Home pentru a configura detectarea locației și profilurile de temperatură, de exemplu, detectând când sunteți în drum spre casă și ajustând automat temperatura pregătită pentru sosire.

Cu aplicația airCloud Home vă puteți conecta, de asemenea, la difuzorul inteligent (compatibil cu Amazon Echo și Google Home), puteți utiliza funcțiile săptămânale de programare și cronometru și puteți vedea câtă energie a fost consumată cu estimatorul integrat al costurilor cu energia.

 

Ajută la reducerea facturilor la energie

Smart Eco detectează când nimeni nu a fost în cameră timp de 20 de minute sau mai mult și crește treptat temperatura setată pentru a reduce consumul de energie. Dacă este setată caracteristica suplimentară Auto-off, unitatea se va opri după un timp prestabilit și nu va mai relua activitatea până când nu va fi pornită manual.

 

Contribuie la calitatea somnului

Setați o temperatură mai scăzută pentru a vă ajuta să adormiți, știind că SleepSense va crește automat temperatura odată ce detectează că dormiți, împiedicând camera să se răcească prea mult și reducând consumul de energie.
 

Distribuie aerul în cameră

Distribuie eficient aerul în orice cameră din casă, ajungând până la 24 de metri distanță[1] și distribuind automat aerul într-un arc 105dimensional de 60º pe 3º.
 

De 3 ori mai bun la menținerea performanței AC

De-a lungul timpului, praful și murdăria se pot acumula în aerul condiționat, reducând cantitatea de aer care poate curge prin el și făcându-l mai puțin puternic în timp.

Tehnologia Hitachi FrostWash ajută la menținerea performanței aparatului de aer condiționat pentru anii următori prin congelarea prafului și murdăriei, topirea și spălarea acestora. Testele noastre arată că sistemele cu FrostWash sunt de 3 ori mai bune la menținerea performanței fluxului de aer decât cele fără această tehnologie[2].
 

Opriți cauzele mirosurilor AC

Ori de câte ori unitatea este oprită, funcția de protecție a mucegaiului suflă automat aer prin componentele interne pentru a preveni acumularea mucegaiului - cauza principală a acelor mirosuri urâte.
 

Calitate japoneză, construită să dureze

Căldură și șoc de îngheț, umiditate extremă, ploaie torențială, supratensiuni de tensiune, fulgere, impacturi și multe altele... Fiecare aparat de aer condiționat pe care îl vindem a fost testat la extrem. În plus, sistemul nostru unic SafeGuard combină sistemele electrice și mecanice pentru a proteja unitatea exterioară de condițiile meteorologice extreme și fluctuațiile de tensiune. Aceste protecții includ un circuit de întârziere de 3 minute pentru a preveni deteriorarea cauzată de mai multe reporniri rapide în caz de întreruperi de curent, un capac al supapei ODU pentru a canaliza apa și condensul în siguranță departe de unitatea exterioară, vopsea anti-rugină și aripioare de căldură și o carcasă electrică ignifugă metalică pentru a proteja electronica din interiorul unității exterioare.
 

Ajută la purificarea aerului din interior

Combinând 4 tehnologii diferite de purificare a aerului pentru o eficiență sporită împotriva poluanților, inclusiv viruși, alergeni, bacterii și chiar mirosuri. Prefiltrul, filtrul de purificare a aerului, agentul de curățare a schimbului de căldură și ionizatorul funcționează împreună cu o eficacitate de până la 99,9% asupra virușilor, inclusiv SARS-CoV-2[3], o eficacitate de până la 99,0% asupra bacteriilor[4], o eficacitate de până la 86,0% asupra mirosurilor[5] și o eficacitate de până la 97,1% asupra alergenilor[6].
 

Tehnologia Vector DC Inverter

Sistemul nostru Cascade Vector DC Inverter este echipat cu un microcip pentru a controla viteza compresorului. Un rotor divizat cu stâlpi electrici deplasați permite suprimarea zgomotului electromagnetic și optimizează eficiența energetică la viteză redusă.

Cu tehnologia inverter, un aparat de aer condiționat răcește cu capacitate maximă la pornire, apoi încetinește automat și funcționează la o capacitate minimă pentru a menține temperatura camerei la un nivel confortabil. Modelele non-invertoare pot funcționa numai cu comenzi simple on-off. Încercarea de a menține temperatura dorită prin pornirea și oprirea repetată consumă mult mai multă energie electrică și duce la fluctuații mai mari de temperatură.
 
Indicații privind achiziția :

Pentru a vă asigura că produsul este exact ceea ce aveți nevoie apelați la consultanții noștri de vânzări la numerele de telefon afișate pe site, scrieți-ne pe WhatsApp, sau cereți informații pe adresa noastră de mail.

Info :

Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță, în funcție de setările monitorului sau telefonului dvs. și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Rareori informațiile sau imaginile prezentate pot conține inadvertențe, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz, pot conține erori de operare, sau pot fi variante mai vechi sau mai actuale ale aceluiași produs pe care îl știați Dvs.

eMarketOn face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate pe site.

Condiții pentru garanție și siguranță :

Nerespectarea regulilor de montaj conform specificațiilor producătorului duce obligatoriu la pierderea garanției.

Condiția pentru acordarea garanției aparatului este aceea ca montajul, punerea în funcțiune și intervențiile să se realizeze de către o firmă specializată agreată de producător. Realizarea intervențiilor de către persoane sau firme neautorizate, se efectuează pe propria răspundere, compania noastră MF Team Market SRL fiind exonerată de orice obligație.

Calitate garantată :

Garantăm că acest produs este nou și original iar compania MF Team Market SRL, proprietara site-ului eMarketOn este autorizată să comercializeze acest produs.

Specificații

Specificații
Pret (Lei) 4.999,00Lei
Greutate (Kg) 40.000000
Tip unitate aer Set unitati int+ext
Culoare Alb
Capacitatea de racire (BTU) 9000 BTU
Aparat mobil Nu
Clasa energetica racire A+++
Clasa energetica incalzire A++
Refrigerant R32
SCOP (W/W) 4.9
SEER (W/W) 8.5
Dezumidificare (L/h) Da
Tehnologie Wi-Fi Da
Sleep/night mode Da
Tip tehnologie aer Inverter
Kit instalare inclus Nu
Garantie produs 5 ANI
Pret promo (Lei) 4.200,00Lei

Reviews

★★★★★
★★★★★