Vas de expansiune pentru hidrofor ELBI AFV-200

Vas expansiune hidrofor ELBI AFV-200 200 litri A032L47

Vas de expansiune pentru hidrofor ELBI AFV-500

Vas expansiune hidrofor ELBI AFV-500 500 litri A032L55

Vas expansiune hidrofor ELBI AFV-300 300 litri A032L51

Preț Promo 2.659,00Lei Preț listă 3.058,00Lei

COD MFG 042103-006

Alegerea vasului de expansiune pentru un ansamblu hidrofor este foarte importantă deoarece vasul asigura consumul util de apă și determină numărul de porniri ale pompei. Cu cât vasul are o capacitate mai mare, numărul de porniri este mai redus și se mărește durata de viață a ansamblului hidrofor, reducându-se în același timp consumul de energie.

Disponibilitate: În stoc
COD
A032L51
Elbi

Vasele de expansiune cu membrană interschimbabilă pentru hidrofor, disponibile la capacități cuprinse între 35 - 500 litri , cu presiunea maximă de lucru de 10 bar (la cerere 16 bari), acoperă necesitățile posibile de ridicare a apei în sistemele hidraulice, de la uzul casnic, până la aplicații mari de tip industrial.

Alegerea vasului de expansiune pentru un ansamblu hidrofor este foarte importantă deoarece vasul asigura consumul util de apă și determină numărul de porniri ale pompei. Cu cât vasul are o capacitate mai mare, numărul de porniri este mai redus și se mărește durata de viață a ansamblului hidrofor, reducându-se în același timp consumul de energie.

Indicații privind achiziția :

Pentru a vă asigura că produsul este exact ceea ce aveți nevoie apelați la consultanții noștri de vânzări la numerele de telefon afișate pe site, scrieți-ne pe WhatsApp, sau cereți informații pe adresa noastră de mail.

Info :

Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță, în funcție de setările monitorului sau telefonului dvs. și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Rareori informațiile sau imaginile prezentate pot conține inadvertențe, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz, pot conține erori de operare, sau pot fi variante mai vechi sau mai actuale ale aceluiași produs pe care îl știați Dvs.

eMarketOn.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate pe site.

Condiții pentru garanție și siguranță :

Conform normelor ISCIR, orice intervenție asupra centralelor termice și aparatelor producătoare de apă caldă se poate realiza numai de către o firmă autorizată ISCIR. Realizarea intervențiilor de către persoane sau firme neautorizate, se efectuează pe propria răspundere, compania noastră MF Team Market SRL fiind exonerată de orice obligație.

Nerespectarea regulilor de montaj conform specificațiilor producătorului duce obligatoriu la pierderea garanției.

Condiția pentru acordarea garanției este aceea ca intervenția și montajul să se realizeze de către o firmă specializată agreată de producător și autorizată ISCIR și/sau ANRE după caz.

Calitate garantată :

Garantăm că acest produs este nou și original iar compania MF Team Market SRL, proprietara site-ului eMarketOn.ro este autorizată să comercializeze acest produs.

Specificații
Pret (Lei) 3.058,00Lei
Greutate (Kg) 51.000000
Garantie produs 2 ANI
Presiune maxima (bar) 10 bar
Presiune preincarcare (bar) 1,5 bar
Volum (Litri) 300 L
Forma Cilindrice
Tip membrana Interschimbabila
Tip suport Cu picior
Pret promo (Lei) 2.659,00Lei
Scrieti opinia prorie
Evaluezi:Vas expansiune hidrofor ELBI AFV-300 300 litri A032L51
Evaluarea ta
CARACTERISTICI TEHNICE
Capacitate 300 l
Presiune maxima 10 bar
Temperatura maxima 99 °C
Temperatura minima -10 °C
Presiune preincarcare 1,5 bar
Tip membrana Interschimbabila
Tip vas Hidrofor
CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE
Diametru 650 mm
Inaltime 1270 mm
Racord 1 1/4"
Tip montaj Vertical
Constructie Cilindrica
Suport pompa Nu
Am găsit și alte produse care v-ar putea plăcea !