Termostat programabil electronic cu antena EUROSTER 2006 TX

Brand : Euroster Euroster
În stoc
COD
EUROSTER2006TX

Termostat programabil electronic cu antena EUROSTAR 2006 TX - Termostat electronic programabil cu radio comandă cu design modern, ecran LCD foarte mare şi foarte simplu de programat. Pentru instalarea lui nu este nevoie sa fie sparţi pereţii şi nici nu este nevoie sa fie tras un cablu de la termostat la cazan.

Preț Promo 359,00 Lei Preț listă 430,00 Lei

Termostat electronic programabil cu radio comandă cu design modern, ecran LCD foarte mare şi foarte simplu de programat. Pentru instalarea lui nu este nevoie sa fie sparţi pereţii şi nici nu este nevoie sa fie tras un cablu de la termostat la cazan.

  • Termostatul funcţionează ca o telecomandă pentru sistemul de încălzire. El poate fi amplasat în orice cameră pentru ca nu va interfera cu nici un alt aparat. Raza de acţiune este de 30 de metri.
  • Termostatul este programabil săptămânal având programe zilnice diferite, pentru fiecare interval orar putând fi programat să menţină temperatura de zi sau temperatura de noapte.
  • Aceste temperaturi sunt vizibile şi pe ecran sub formă de simboluri, pentru temperatura de zi şi pentru temperatura de noapte.
  • Termostatul are presetat din fabricaţie un anumit program iniţial standard care poate fi schimbat ulterior foarte uşor, după propria dorinţă.

Programarea:

  • Programarea se face foarte simplu de la butonul rotativ. Prin rotirea acestuia spre inscripţia Lu se va intra în modul de programare a zilei de Luni, cu ajutorul tastelor + şi - se face deplasarea pe intervalul orar şi cu tastele "NOAPTE" şi "ZI" se setează temperatura de noapte sau de zi pentru intervalul orar respectiv.
  • Pentru programarea temperaturilor zilei de Marţi se roteşte butonul spre Ma.
  • După programarea fiecărei zile se poziţionează butonul pe START şi termostatul va începe sa funcţioneze conform noilor setări.
  • Temperaturile pot fi reglate cu o precizie de 0,2 °C iar termostatul indică temperatura de ambient cu o precizie de 0,1 °C.

De asemenea termostatul are şi posibilitatea programării manuale sau menţinerea unei temperaturi pe durată nelimitată (program vacanţă). O caracteristica unică este posibilitatea calibrării temperaturii, dacă proprietarul aparatului are impresia că termostatul nu indica corect temperatura, el poate modifica temperatura afişată cu ± 2°C.

Mai multe informatii
Pret (Lei) 430,00 Lei
Greutate (Kg) 1.000000
Garantie produs 1 AN
Comanda radio (fara fir) Da
Conectare internet (WiFi) Nu
Termostat programabil Da
Transport gratuit Nu
Pret promo (Lei) 359,00 Lei
Scrieti opinia prorie
Evaluezi:Termostat programabil electronic cu antena EUROSTER 2006 TX
Evaluarea ta

Produse recomandate