Rezervor peleti 195 litri

Rezervor peleti Ferroli 195 litri

Centrala termica pe lemne Ferroli FSB PRO N 30

Centrala termica pe lemne Ferroli FSB PRO N 30

Rezervor peleti Ferroli 350 litri

Preț Promo 2.595,00Lei Preț listă 3.115,00Lei

Rezervor pe peleti cu capacitate de 195 de litri, interschimbabil, adica se poate folosi cu oricare dintre cele doua arzatoare SUN P7 N si SUN P12 N.

Disponibilitate: În stoc
COD
096004X0
Ferroli

Rezervor peleti 195 litri, acesta este interschimbabil, in sensul in care se poate folosi cu oricare dinter cele doua arzatoare, SUN P7 N sau SUN P12 N.

 

Indicații privind achiziția :

Pentru a vă asigura că produsul este exact ceea ce aveți nevoie apelați la consultanții noștri de vânzări la numerele de telefon afișate pe site, scrieți-ne pe whatsapp, sau cereți informații pe adresa noastră de mail.

Info :

Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță, în funcție de setările monitorului sau telefonului dvs. și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Rareori informațiile sau imaginile prezentate pot conține inadvertențe, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz, pot conține erori de operare, sau pot fi variante mai vechi sau mai actuale ale aceluiași produs pe care îl știați Dvs.

eMarketOn.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate pe site.

Condiții pentru garanție și siguranță :

Conform normelor ISCIR, orice intervenție asupra centralelor termice și aparatelor producătoare de apă caldă se poate realiza numai de către o firmă autorizată ISCIR. Realizarea intervențiilor de către persoane sau firme neautorizate, se efectuează pe propria răspundere, compania noastră MF Team Market SRL fiind exonerată de orice obligație.

Nerespectarea regulilor de montaj conform specificațiilor producătorului duce obligatoriu la pierderea garanției.

Condiția pentru acordarea garanției este aceea ca intervenția și montajul să se realizeze de către o firmă specializată agreată de producător și autorizată ISCIR și/sau ANRE după caz.

Calitate garantată :

Garantăm că acest produs este nou și original iar compania MF Team Market SRL, proprietara site-ului eMarketOn.ro este autorizată să comercializeze acest produs.

Specificații
Pret (Lei) 3.115,00Lei
Greutate (Kg) 18.000000
Garantie produs 1 AN
Putere termica maxima (KW) Nu este cazul
Combustibil folosit Peleti
Material constructiv Otel
Tip automatizare Nu este cazul
Tip componenta centrala peleti Rezervor peleti
Pachet produse Nu
Pret promo (Lei) 2.595,00Lei
Scrieti opinia prorie
Evaluezi:Rezervor peleti Ferroli 350 litri
Evaluarea ta