Pompa de condens centrale termice SFA SANIFLO Sanicondens Pro - 60 W

Pompa de condens centrale termice SFA SANIFLO Sanicondens Pro - 60 W

Pompa pentru condensat SFA SANIFLO SANINEUTRAL

Pompa pentru condensat SFA SANIFLO SANINEUTRAL

Pompa condens centrala SFA SANIFLO Sanicondens Best Flat SK6N

Preț Promo 854,00Lei Preț listă 1.071,00Lei

Cod MFG: 049403-018

Pompa Sanicondens Best Flat a fost proiectată pentru a îndepărta apa de condens dintr-un cazan montat pe podea. Este echipat cu un sistem integrat de neutralizare a condensului.

Pompă de condens - 500.000 BTU - Cu sistem de neutralizare intern (agent de neutralizare, tuburi și accesorii incluse)

  • Silențios: <45 dB(A)
  • Admisie joasă pentru cazanul de podea
  • Soluție completă cu neutralizarea condensului
Disponibilitate: În stoc
COD
SK6N
Saniflo

Sanicondens Best Flat este o pompă de condens 2 în 1 utilizată pentru neutralizarea și pomparea condensului din cazanele de condensare, sistemele HVAC, sistemele de încălzire a apei etc. Este una dintre cele mai puternice și silențioase pompe de condens de pe piață, cu caracteristici standard pe care niciun concurent nu le poate egala. Sanicondens Best Flat va pompa deșeurile de condens până la 15 metri înălțime și / sau 150 de metri distanță de o stivă de sol.

Condensul are potențialul de a provoca daune materiale sau chiar de a crea pericole pentru sănătate care pot afecta calitatea aerului din interior. De multe ori, condensul nu este capabil să se scurgă prin gravitație către o linie de scurgere existentă. Acesta este motivul pentru care o pompă de condens este esențială pentru multe aplicații rezidențiale și comerciale.

Această pompă de condens cu o capacitate de doi litri este echipată cu tot hardware-ul necesar pentru o instalare ușoară. Poate fi instalat pe partea superioară a suprafeței plane sau montat pe perete.

În multe aplicații, condensul trebuie neutralizat înainte de a se evacua într-o conductă de canalizare. Condensul neutralizat previne corodarea canalelor de scurgere și a sistemelor de canalizare, fiind în același timp mai ecologic. Noua tehnologie permite ca neutralizatorul și pompa de condens să fie încorporate într-un singur sistem, creând o soluție mai puțin costisitoare și care economisește spațiu. Sanicondens Best Flat face acest lucru prin creșterea nivelului pH-ului din condensul produs de aparate până la intrarea de 500.000 BTU / oră.

Interiorul Sanicondens Best Flat cuprinde un mecanism de plutire, care pornește și oprește unitatea, și motorul, care acționează pompa.

Când condensul intră în Sanicondens Best Flat printr-o intrare laterală sau printr-o pereche de orificii de admisie deasupra incintei, care la rândul său pornește motorul. Apa intră în cameră și este pompată prin agentul de neutralizare (partea #042) în canalizarea sanitară.

Unitatea pompează efluentul în sus până la 15 picioare și / sau 150 picioare orizontal (cu cădere gravitațională). Odată ce apa este evacuată și nivelul apei din recipient scade, plutitorul dezactivează unitatea până când apa intră din nou în unitate. Un ciclu normal de funcționare pentru Sanicondens Best Flat poate fi de 3-5 secunde, în funcție de configurația conductei de evacuare; Prin urmare, consumul de energie este minim.

Racordul de descărcare al unității este echipat cu o supapă de reținere, care împiedică curgerea înapoi în unitate.

Unitatea puternică de pompare poate fi montată pe podea sau pe perete. Este gata de instalare cu conexiuni la un preaplin extern, comutator de închidere sau sistem de alarmă. De asemenea, include tot hardware-ul necesar pentru ușurința instalării; 20 Ft de tuburi de vinil, adaptor de intrare, adaptor de descărcare și granule neutralizante.

Sanicondens Best Flat a fost certificat conform standardelor americane și canadiene. Standard electric UL 788, CA: Standard electric CSA C22.2

Dimensiuni l x l x h (țoli)

15 7/16" x 5 7/16" x 6 3/4" 

Indicații privind achiziția :

Pentru a vă asigura că produsul este exact ceea ce aveți nevoie apelați la consultanții noștri de vânzări la numerele de telefon afișate pe site, scrieți-ne pe WhatsApp, sau cereți informații pe adresa noastră de mail.

Info :

Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță, în funcție de setările monitorului sau telefonului dvs. și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Rareori informațiile sau imaginile prezentate pot conține inadvertențe, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz, pot conține erori de operare, sau pot fi variante mai vechi sau mai actuale ale aceluiași produs pe care îl știați Dvs.

eMarketOn.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate pe site.

Condiții pentru garanție și siguranță :

Conform normelor ISCIR, orice intervenție asupra centralelor termice și aparatelor producătoare de apă caldă se poate realiza numai de către o firmă autorizată ISCIR. Realizarea intervențiilor de către persoane sau firme neautorizate, se efectuează pe propria răspundere, compania noastră MF Team Market SRL fiind exonerată de orice obligație.

Nerespectarea regulilor de montaj conform specificațiilor producătorului duce obligatoriu la pierderea garanției.

Condiția pentru acordarea garanției este aceea ca intervenția și montajul să se realizeze de către o firmă specializată agreată de producător și autorizată ISCIR și/sau ANRE după caz.

Calitate garantată :

Garantăm că acest produs este nou și original iar compania MF Team Market SRL, proprietara site-ului eMarketOn.ro este autorizată să comercializeze acest produs.

Specificații
Pret (Lei) 1.071,00Lei
Greutate (Kg) 5.000000
Garantie produs 2 ANI
Debit maxim (m3/h) 0-5 m3/h
Distanta pompare vertical (m) 4,5 m
Distanta pompare orizontal (m) 50 m
Putere motor (W) 60 W
Grad de protectie IP 42
Temperatura max agent (C) 40 C
Pret promo (Lei) 854,00Lei
Scrieti opinia prorie
Evaluezi:Pompa condens centrala SFA SANIFLO Sanicondens Best Flat SK6N
Evaluarea ta
Aplicație Cazan pe gaz
Volumul rezervorului 3,5 L
Granule de neutralizare 1,2 kg
Caracteristici electrice
Tensiunea de alimentare 220-240 V
Frecvența alimentării 50-60 Hz
Consum maxim de energie 60 W
Puterea maximă a cazanului pe gaz asociat 80 kW
Puterea maximă a cazanului de ulei asociat 50 kW
Clasa electrică Eu
Protecție împotriva infiltrării IP24
Nivelul sonor mai mică de 45 dB(A)
Hidraulica
Numărul de intrări disponibile 2
Temperatura maximă a apei de intrare 80 °C (S3 15%)
Descărcare orizontală maximă 50 m
Descărcare verticală maximă 4,5 m
Diametrul orificiilor de admisie DN 28, 32
Diametru de descărcare 10 milimetri
Identificare & Logistică
Greutate 4,7 kg
Codul EAN 3308815081410
Codul fabricii SK6N
Am găsit și alte produse care v-ar putea plăcea !