Pompa de caldura split pentru incalzire, racire si apa calda, boiler incorporat 240 litri, trifazat 14 kW Ferroli OMNIA ST 3.2 HI6 14 clasa energetica A+++, control WI-FI, rezistenta electrica 6 kW

Pompa de caldura split pentru incalzire, racire si apa calda, boiler incorporat 240 litri, trifazat 14 kW Ferroli OMNIA ST 3.2 HI6 14 clasa energetica A+++, control WI-FI, rezistenta electrica 6 kW

Pompă de căldură aer-apă split Immergas Magis Pro 4 V2 - 4 kW

Pompa de caldura split pentru incalzire, racire si apa calda instant, monofazat-4kW Immergas Magis Pro 4 V2

Pompa de caldura split pentru incalzire, racire si apa calda, boiler incorporat 240 litri, trifazat 16 kW Ferroli OMNIA ST 3.2 HI6 16 clasa energetica A+++, control WI-FI, rezistenta electrica 6 kW

Preț Promo 33.045,00Lei Preț listă 36.079,00Lei

Pretul afișat pe site conține cota redusă de 9% TVA și se aplică doar produselor cumpărate de persoane fizice în condițiile în care produsele sunt instalate într-un imobil cu destinația de locuință la adresa indicată pe factura fiscală. În caz contrar se aplică cota de TVA 19%

OMNIA ST 3.2 sunt pompe de caldura aer-apa sistem split .

Sunt compuse dintr-o Unitate externa care contine cele mai importante elemente ale circuitului frigorific, de la compresor la schimbatorul de caldura, care va fi racordata cu conductele de agent frigorific la Unitatea interna. Unitatea interna, pe de alta parte, contine restul circuitului frigorific, componentele principale ale circuitului hidraulic, precum pompa de caldura de inalta eficienta sau vasul de expansiune, pentru a permite instalarea rapida si sigura a echipamentelor. Este furnizata standard cu un sistem electric integrat de 3 kW pentru modelele monofazate si 6 kW pentru cele trifazate.

OMNIA ST 3.2 difera de OMNIA S 3.2 prin faptul ca unitatea interna este prevazuta cu boiler cu  o serpentina incorporat  pentru productie de apa calda menajera. Pentru modelele de la 4 la 10 capacitatea boilerului este de 190 litri, iar pentru cele de la 12 la 16T capacitatea boilerului este de 240 litri.

Disponibilitate: În stoc
COD
0XHUGSWA
Ferroli

Pompă de căldură trifazata aer-apa tip split cu boiler incorporat FERROLI OMNIA ST 3.2 HI6 16 kW

OMNIA ST 3.2 sunt pompe de căldură aer-apă sistem split.

Sunt compuse dintr-o unitate externă care conține cele mai importante elemente ale circuitului frigorific, de la compresor la schimbătorul de căldură, care va fi racordată cu conductele de agent frigorific la unitatea internă.

Unitatea internă, pe de altă parte, conține restul circuitului frigorific, componentele principale ale circuitului hidraulic, precum pompa de căldură de înaltă eficiență sau vasul de expansiune, pentru a permite instalarea rapidă și sigură a echipamentelor.

Este furnizată standard cu un sistem electric integrat de 3 kW pentru modelele monofazate și 6 kW pentru cele trifazate.

OMNIA ST 3.2 diferă de OMNIA S 3.2 prin faptul că unitatea internă este prevăzută cu boiler cu o serpentină încorporat pentru producție de apă caldă menajeră. Pentru modelele de la 4 la 10 capacitatea boilerului este de 190 litri, iar pentru cele de la 12 la 16T capacitatea boilerului este de 240 litri.

Acestui boiler i se poate cupla o rezistență electrică suplimentară cât și un kit pentru aport solar (ambele accesorii se montează în interiorul unității).

Instalarea unui sistem split oferă avantajul incontestabil de a evita problema înghețului, chiar și la cele mai scăzute temperaturi (până la -25°C) sau în absența energiei electrice (singura problemă des întalnită în cazul pompelor de căldură monobloc).

Toate unitățile satisfac exigențele sistemelor de încălzire/răcire, având capacitatea de a produce agent termic până la 65°C, fiind astfel ideale pentru toate tipurile de sisteme, fie că este vorba de încălzire în pardoseală, ventiloconvectoare, radiatoare sau producție de apă caldă menajeră (ACM) prin intermediul boilerului încorporat.

Noul design Full Inverter Ferroli utilizează tehnologia DC inverter pe cele 3 principale consumatoare de energie ale echipamentului - compresorul, ventilatorul și pompa. Aceasta permite modularea distribuției puterii prin urmărirea atentă a încărcării termice, permițând astfel o eficiență energetică foarte mare și importante economii pentru utilizatorul final.

Mai mult, designul Full Inverter Ferroli reduce consumul de energie electrică la pornire, evitând fluctuațiile rețelei electrice și mărind durata de viață a componentelor.

Nivelul de zgomot este printre cele mai scăzute de pe piață, putând fi folosite fie autonom, fie integrate cu alte surse de căldură, de exemplu o centrală.

Toate unitățile sunt furnizate cu o sondă de temperatură pentru un boiler ACM (nemontată) și o sondă de temperatură a aerului exterior (premontată pe unitatea exterioară) pentru o reglare optimă a temperaturii agentului termic conform curbei climatice alese atât pe încălzire cât și pe răcire.

 

Instalare sistem split

Pompa de căldură este formată din două unități:

- Unitatea externă - extrage energia din aerul exterior

- Unitatea internă – transferă căldura în instalație

Cele două unități sunt racordate prin conducte frigorifice care nu sunt supuse riscului de îngheț și a căror lungime trebuie să fie calculată astfel încât

să nu reducă eficiența pompei de căldură.

Există două variante ale acestui tip de instalare:

COMPRESOR INCLUS ÎN UNITATEA EXTERNĂ:

reducerea spațiului interior necesar montării, precum și a zgomotului din interiorul clădirii.

COMPRESOR INCLUS ÎN UNITATEA INTERNĂ:

reducerea spațiului exterior necesar montării, precum și a zgomotului din exterior;

posibilitatea realizării întreținerii în camera tehnică

TIPURI DE INSTALAȚII DE DISTRIBUȚIE

Are o influență decisivă asupra temperaturii la care trebuie să ajungă apa din interiorul pompei de căldură.

Cu cât temperatura apei produse este mai scăzută cu atât este mai eficientă pompa de căldură.

Atentie!! Punerea in functiune NU este gratuita!!

Indicații privind achiziția :

Pentru a vă asigura că produsul este exact ceea ce aveți nevoie apelați la consultanții noștri de vânzări la numerele de telefon afișate pe site, scrieți-ne pe WhatsApp, sau cereți informații pe adresa noastră de mail.

Info :

Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță, în funcție de setările monitorului sau telefonului dvs. și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Rareori informațiile sau imaginile prezentate pot conține inadvertențe, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz, pot conține erori de operare, sau pot fi variante mai vechi sau mai actuale ale aceluiași produs pe care îl știați Dvs.

eMarketOn face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate pe site.

Condiții pentru garanție și siguranță :

Conform normelor ISCIR, orice intervenție asupra centralelor termice și aparatelor producătoare de apă caldă se poate realiza numai de către o firmă autorizată ISCIR. Realizarea intervențiilor de către persoane sau firme neautorizate, se efectuează pe propria răspundere, compania noastră MF Team Market SRL fiind exonerată de orice obligație.

Nerespectarea regulilor de montaj conform specificațiilor producătorului duce obligatoriu la pierderea garanției.

Condiția pentru acordarea garanției este aceea ca intervenția și montajul să se realizeze de către o firmă specializată agreată de producător și autorizată ISCIR și/sau ANRE după caz.

Calitate garantată :

Garantăm că acest produs este nou și original iar compania MF Team Market SRL, proprietara site-ului eMarketOn este autorizată să comercializeze acest produs.

Specificații
Pret (Lei) 36.079,00Lei
Greutate (Kg) 287.000000
Clasa energetica incalzire A+++
Clasa energetica racire A+++
Refrigerant R32
Tehnologie Wi-Fi Da
Tensiune alimentare (V) Trifazat 400 V
Kit instalare inclus Nu
Garantie produs 2 ANI
Pret promo (Lei) 33.045,00Lei
Scrieti opinia prorie
Evaluezi:Pompa de caldura split pentru incalzire, racire si apa calda, boiler incorporat 240 litri, trifazat 16 kW Ferroli OMNIA ST 3.2 HI6 16 clasa energetica A+++, control WI-FI, rezistenta electrica 6 kW
Evaluarea ta

Am găsit și alte produse care v-ar putea plăcea !