Panou fotovoltaic ON-GRID 5KW monofazat cu 12 panouri 450W ECOSOLE PV

Sistem fotovoltaic Ferroli ON-GRID 5KW monofazat cu 12 panouri 450W ECOSOLE PV

Panou fotovoltaic ON-GRID 5KW trifazat cu 12 panouri 450W ECOSOLE PV

Sistem fotovoltaic Ferroli ON-GRID 5KW trifazat cu 12 panouri 450W ECOSOLE PV

Sistem fotovoltaic Ferroli ON-GRID 6KW monofazat cu 14 panouri 450W ECOSOLE PV

Preț Promo 26.372,00Lei Preț listă 33.775,00Lei

Panourile fotovoltaice reprezintă generatorul de energie în cadrul unui sistem fotovoltaic și au rolul de a converti radiațiile solare în energie electrică. Celula solară (fotovoltaică) este componenta de bază a unui sistem fotovoltaic. Aceasta absoarbe o parte din particulele de lumină ce cad pe ea și le transformă în curent electric continuu, care, la rândul lui, este transformat în curent electric alternativ prin intermediul invertorului.

Disponibilitate: În stoc
COD
FPV6000TL
Ferroli

Sistem fotovoltaic de 6 kWp monofazat cu 14 panouri Ferroli Ecosole PV

  Modulele fotovoltaice trebuie instalate în locații ce beneficiază de maximă iluminare solară pe tot parcursul anului. Dacă unghiul modulelor deviază cu 30 de grade față de direcția Sud (sau Nord), puterea de ieșire va pierde aproximativ 10% până la 15%, dacă unghiul modulelor deviază cu 60 de grade, rata de pierdere este de aproximativ 20% până la 30% din puterea de ieșire. Locația de instalare trebuie să evite umbrele copacilor, ale clădirilor și ale altor obstacole. Producătorul modulului a instalat deja dioda de derivație pentru a minimiza pierderea, dar umbra va reduce în continuare puterea de ieșire

  Sistemul de montaj al panourilor este pentru acoperis inclinat (tigla sau tabla). La comanda pachetului trebuie specificat tipul de acoperis.
Eficienta panoului ECOSOLE PV este de 20.7%, iar a invertoarele Huawei eficienta este de pana la 98,5%.
Contorul Huawei cu senzor inteligent de putere din pachetele de mai sus, masoara cantitatea de electricitate, tensiunea, curentul, puterea, frecventa, etc. din circuitul electric.Poate fi folosit pentru limitarea sau blocarea curentului care se varsa in reteaua nationala, pana la obtinerea autorizatiilor necesare.

  

Indicații privind achiziția :

Pentru a vă asigura că produsul este exact ceea ce aveți nevoie apelați la consultanții noștri de vânzări la numerele de telefon afișate pe site, scrieți-ne pe whatsapp, sau cereți informații pe adresa noastră de mail.

Info :

Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță, în funcție de setările monitorului sau telefonului dvs. și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor, sau pot fi variante mai actuale ale aceluiași produs mai vechi pe care îl știați Dvs.

Condiții pentru garanție și siguranță :

Nerespectarea regulilor de montaj conform specificațiilor producătorului duce obligatoriu la pierderea garanției.

Condiția pentru acordarea garanției aparatului este aceea ca montajul, punerea în funcțiune și intervențiile să se realizeze de către o firmă specializată agreată de producător. Realizarea intervențiilor de către persoane sau firme neautorizate, se efectuează pe propria răspundere, compania noastră MF Team Market SRL fiind exonerată de orice obligație.

Calitate garantată :

Garantăm că acest produs este nou și original iar compania MF Team Market SRL, proprietara site-ului eMarketOn.ro este autorizată să comercializeze acest produs.

Specificații
Pret (Lei) 33.775,00Lei
Greutate (Kg) 29.000000
Garantie produs 2 ANI
Numar panouri 14 panouri
Tensiune alimentare (V) Monofazat 230 V
Pachet produse Da
Pret promo (Lei) 26.372,00Lei
Scrieti opinia prorie
Evaluezi:Sistem fotovoltaic Ferroli ON-GRID 6KW monofazat cu 14 panouri 450W ECOSOLE PV
Evaluarea ta

Denumire Cantitate Descriere
Panouri fotovoltaice monocristaline ECOSOLE PV 450 W 14 Greutate: 23.5 kg
Dimensiune: 2094*1038*30 mm
Eficienta: 20.7%
Toleranta la putere, 0~+5w 
Suport panouri fotovoltaice pt acoperis 1 Sistemul de montaj al panourilor este pentru acoperis inclinat (tigla sau tabla).                                                                     La comanda pachetului trebuie specificat tipul de acoperis. 
Set cablu pentru panouri 100 ml Set cablu solar (+/-) 4mm² 
Conectori cablu solar  MC4 (1 set= 2 buc) 1 Curent nominal : 30A   
Tensiune nominala 1000 VCC    
Invertor Huawei SUN2000-6KTL-L1 1 Invertor ON GRID, Monofazat, maxim 6KVA
Contor DDSU666-H, monofazat 1 Contor Huawei cu senzor inteligent de putere, monofazat