Grup pompare REHAU FLex cu cap termostatat + pompa Wilo Yonos PARA 15/6

Grup pompare REHAU FLex cu cap termostatat + pompa Wilo Yonos PARA 15/6

Grup de amestec - Statie de reglare OVENTROP

Grup de amestec - Statie de reglare OVENTROP "REGUFLOOR HN" ,DN25

Grup de pompare Uponor Fluvia T Grup Push 23-B-W

Preț Promo 3.280,00Lei Preț listă 4.450,00Lei

Grupul de pompare si amestec este o componenta esentiala in sistemul tau de incalzire prin pardoseala. Proiectat pentru conectarea la distribuitorul utilizat in instalatiile de incalzire prin pardoseala, acesta asigura reglarea precisa a temperaturii agentului termic si distributia uniforma a caldurii in intreaga locuinta.

Disponibilitate: În stoc
COD
1078304
Uponor

Descopera Grupul de Pompare si Amestec pentru Incalzirea Prin Pardoseala de la Uponor

Grupul de pompare si amestec este o componenta esentiala in sistemul tau de incalzire prin pardoseala. Proiectat pentru conectarea la distribuitorul utilizat in instalatiile de incalzire prin pardoseala, acesta asigura reglarea precisa a temperaturii agentului termic si distributia uniforma a caldurii in intreaga locuinta.

Cu o pompa Wilo fiabila, cu un debit de 2.9 mc/h si o inaltime de pompare de 6 m, acest grup de pompare este gata sa faca fata cerintelor tale de incalzire. In plus, include un robinet de reglaj retur cu KVS = 1.3 mc/h si o vana de reglaj cu KVS = 2.7 mc/h pentru o functionare optima.

Cu o temperatura maxima de 90°C pe circuitul primar si 55°C pe circuitul secundar, acest sistem iti ofera confort termic si eficienta energetica.

Incalzirea prin pardoseala ofera numeroase avantaje, inclusiv distributie uniforma a caldurii si spatiu liber in incaperi. Cu o izolatie corespunzatoare, vei beneficia de performante energetice remarcabile si un consum redus de energie.

Alege sistemul de incalzire prin pardoseala de la Uponor pentru un confort termic optim si eficienta energetica in locuinta ta!

Indicații privind achiziția :

Pentru a vă asigura că produsul este exact ceea ce aveți nevoie apelați la consultanții noștri de vânzări la numerele de telefon afișate pe site, scrieți-ne pe WhatsApp, sau cereți informații pe adresa noastră de mail.

Info :

Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță, în funcție de setările monitorului sau telefonului dvs. și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Rareori informațiile sau imaginile prezentate pot conține inadvertențe, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz, pot conține erori de operare, sau pot fi variante mai vechi sau mai actuale ale aceluiași produs pe care îl știați Dvs.

eMarketOn face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate pe site.

Condiții pentru garanție și siguranță :

Conform normelor ISCIR, orice intervenție asupra centralelor termice și aparatelor producătoare de apă caldă se poate realiza numai de către o firmă autorizată ISCIR. Realizarea intervențiilor de către persoane sau firme neautorizate, se efectuează pe propria răspundere, compania noastră MF Team Market SRL fiind exonerată de orice obligație.

Nerespectarea regulilor de montaj conform specificațiilor producătorului duce obligatoriu la pierderea garanției.

Condiția pentru acordarea garanției este aceea ca intervenția și montajul să se realizeze de către o firmă specializată agreată de producător și autorizată ISCIR și/sau ANRE după caz.

Calitate garantată :

Garantăm că acest produs este nou și original iar compania MF Team Market SRL, proprietara site-ului eMarketOn este autorizată să comercializeze acest produs.

Specificații
Pret (Lei) 4.450,00Lei
Greutate (Kg) 5.000000
Garantie produs 2 ANI
Model pompa NMT MINI 15/70-130
Pret promo (Lei) 3.280,00Lei
Scrieti opinia prorie
Evaluezi:Grup de pompare Uponor Fluvia T Grup Push 23-B-W
Evaluarea ta

Componente:

– Pompă electronică WILO Yonos Para 15/6 RKA cu consum redus de
energie Q: 0,1-2,5 m³/h, H: 6-2,4 m EEI 0,17
– Termostat cu bulb capilar cu reglaj 20-55ºC, pentru regalarea temperaturii agentului;
– ventil termostatic tur primar : kvs 1,2 m³/h
– ventil de echilibrare retur: kvs 2,7 m³/h
– niple de conectare excentrice 1″

  • Putere pardoseală maximă preconizată : 3-12 kW
  • Suprafață maximă alimentată: 150 m² (în funcție de puterea pe m² preconizată)
  • Temperatura maximă pe circuitul primar : 90°;
  • Temperatura maximă pe circuitul secundar: 55°;
  • Presiune maximă: 10 bar.