Grup pompare încălzire pardoseală INNOMIX COMPACT 249KE-065-873 pompă WILO Yonos Para 25/7

Grup pompare incalzire pardoseala INNOMIX COMPACT 249KE-065-873 pompă WILO Yonos Para 25/7

Grup pompare incalzire pardoseala INNOMIX 250N-I065-8763, pompa IMP PUMPS NMT MINI 25/70-130

Grup pompare incalzire pardoseala INNOMIX 250N-I065-8763, pompa IMP PUMPS NMT MINI 25/70-130

Grup amestec si pompare Purmo tempco FIX ECO 3, pentru incalzire in pardoseala, pompa electronica Grundfos

Preț Promo 1.549,00Lei Preț listă 2.175,00Lei

Pompa Grundfos UPM3 Auto L 25-50 este o pompă de înaltă eficiență energetică, este foarte ușor de parametrizat cu ajutorul unui singur buton, pentru a se adapta nevoilor de pompare din instalația dumneavoastră. Indicațiile modului de funcționare şi a eventualelor erori sunt realizate cu ajutorul ledurilor montate pe partea frontală. Pompa poate funcționa în oricare din cele 3 moduri de lucru: presiune constantă, presiune variabilă și curbă de funcționare constantă.

Prin intermediul capului termostatic cu tub capilar și bulb, se poate regla temperatura dorită a agentului termic vehiculat prin instalație. Interval de valori 25°C - 65°C, setare din fabrică 50°C.

Termostatul de siguranță precablat şi montat din fabrică are rolul de a proteja instalația de încălzire împotriva circulației agentului termic prea fierbinte. Termostatul este presetat la 55°C, si există posibilitatea modificării acestei valori cu ajutorul unei șurubelnițe. Interval de valori 0°C -60°C (+/- 3°C), histerezis 4°C +/- 2°C, grad protecție IP 40, capacitate releu 16A(5) 250Vca.

Disponibilitate: În stoc
COD
FEX3ATFZVDBB0500
Purmo

Grup amestec și pompare Purmo TempCo Fix Eco 3, pentru încălzire în pardoseală, pompa electronică Grundfos, FEX3ATFZVDBB0500

Grupul de amestec și pompare echipat cu pompa eficientă energetic Grundfos UPM3, pentru controlul temperaturii agentului termic vehiculat prin instalația de încălzire în pardoseală.

Dotări:

 • Pompă cu eficiență energetică ridicată.
 • Cap termostatic cu tub capilar și bulb.
 • Termostat de siguranță.
 • Aerisitor automat.
 • Termometru.
 • Ventil de echilibrare hidraulică.
 • 2 racorduri olandez.

Pompa Grundfos UPM3 Auto L 25-50 este o pompă de înaltă eficiență energetică, este foarte ușor de parametrizat cu ajutorul unui singur buton, pentru a se adapta nevoilor de pompare din instalația dumneavoastră. Indicațiile modului de funcționare și a eventualelor erori sunt realizate cu ajutorul ledurilor montate pe partea frontală. Pompa poate funcționa în oricare din cele 3 moduri de lucru: presiune constantă, presiune variabilă și curbă de funcționare constantă.

Prin intermediul capului termostatic cu tub capilar și bulb, se poate regla temperatura dorită a agentului termic vehiculat prin instalație. Interval de valori 25 °C – 65 °C, setare din fabrică 50 °C.

Termostatul de siguranță precablat și montat din fabrică are rolul de a proteja instalația de încălzire împotriva circulației agentului termic prea fierbinte. Termostatul este presetat la 55 °C si există posibilitatea modificării acestei valori cu ajutorul unei șurubelnițe. Interval de valori 0 °C – 60 °C (+/- 3°C), histerezis 4°C +/- 2°C, grad protecție IP 40, capacitate releu 16A(5) 250Vca.

Pentru a avea instalația cât mai bine aerisită, grupul de pompare este echipat cu un aerisitor automat. Astfel după ce s-a făcut umplerea, spălarea și prima aerisire a instalației, nu mai sunt necesare intervenții în această privință.

Grupul de pompare este gândit sa fie racordat la distribuitoare cu 2 până la 12 circuite și în combinație cu toate tipurile de surse de agent termic (cu valoare ridicată sau joasă). Pentru a putea fi realizată o echilibrare hidraulică cât mai exactă, grupul de pompare este echipat cu un ventil de reglaj și echilibrare.

Racordarea grupului de pompare la coloana de distribuție din clădire se face în partea inferioară. Fiecare racord are simbolizat sensul de curgere al apei. Se recomandă montarea pe partea stângă a distribuitorului-colector.

Atenție, dacă se dorește montajul pe partea dreaptă a distribuitorului, poziția racordurilor la coloana de distribuție nu vor mai fi în plan vertical.

Purmo oferă garanție de 10 ani pentru sistemele complete de încălzire în pardoseală și 2 ani pentru componentele electrice și electronice.

Specificații tehnice grup de pompare și amestec Purmo TempCo Fix Eco 3:

 • Temperatura maximă circuit primar - 90 °C.
 • Presiune maximă: 10 bar.
 • Pierdere de presiune vană de amestec : 3 Kv.

Componente:

 • Vana de amestec cu filet M30 x 1,5 prevăzută pentru instalarea unui cap termostatic cu sonda de imersie între 20 și 65 °C sau a unui servomotor electric (care nu este furnizat în dotare).
 • Vana reglabila deby-pass.
 • Ventil de aerisire 1/2" (automat).
 • Cap termostatic cu sondă de imersie reglabil între 20 și 65 °C limitat la 50 °C.
 • Clapetă de sens.
 • Termometru de control de la 0 la 80 °C.
 • Teacă pentru sonda de temperatură de tur.
 • Teacă pentru sondă termostat de siguranță.
 • Pompa de circulație electronica Grundfos (acolo unde este prevăzut).
 • Cutie cu termostat de siguranță pentru oprirea pompei de circulație de joasă temperatură (acolo unde este prevăzut).
 • Este prevăzută pentru realizarea punctului de fixare pe perete cu șurub și diblu (nu sunt furnizate).
 • Set robineți cu bilă (inclus în furnitură).
Indicații privind achiziția :

Pentru a vă asigura că produsul este exact ceea ce aveți nevoie apelați la consultanții noștri de vânzări la numerele de telefon afișate pe site, scrieți-ne pe WhatsApp, sau cereți informații pe adresa noastră de mail.

Info :

Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță, în funcție de setările monitorului sau telefonului dvs. și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Rareori informațiile sau imaginile prezentate pot conține inadvertențe, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz, pot conține erori de operare, sau pot fi variante mai vechi sau mai actuale ale aceluiași produs pe care îl știați Dvs.

eMarketOn face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate pe site.

Condiții pentru garanție și siguranță :

Conform normelor ISCIR, orice intervenție asupra centralelor termice și aparatelor producătoare de apă caldă se poate realiza numai de către o firmă autorizată ISCIR. Realizarea intervențiilor de către persoane sau firme neautorizate, se efectuează pe propria răspundere, compania noastră MF Team Market SRL fiind exonerată de orice obligație.

Nerespectarea regulilor de montaj conform specificațiilor producătorului duce obligatoriu la pierderea garanției.

Condiția pentru acordarea garanției este aceea ca intervenția și montajul să se realizeze de către o firmă specializată agreată de producător și autorizată ISCIR și/sau ANRE după caz.

Calitate garantată :

Garantăm că acest produs este nou și original iar compania MF Team Market SRL, proprietara site-ului eMarketOn este autorizată să comercializeze acest produs.

Specificații
Pret (Lei) 2.175,00Lei
Greutate (Kg) 8.000000
Garantie produs 2 ANI
Model pompa Grundfos UPM3 25/7,5
Pret promo (Lei) 1.549,00Lei
Scrieti opinia prorie
Evaluezi:Grup amestec si pompare Purmo tempco FIX ECO 3, pentru incalzire in pardoseala, pompa electronica Grundfos
Evaluarea ta

Specificatii tehnice grup de pompare si amestec Purmo TempCo Fix Eco 3:

 - Temperatura maxima circuit primar - 90 °C

 - Presiune maxima: 10 bar

 - Pierdere de presiune vana de amestec : 3 Kv