Controler pentru pompa de circulatie sau pentru pompa de alimentare boiler EUROSTER 11 E

Brand : Euroster Euroster
În stoc
COD
11E

EUROSTER 11E este un controler electronic pentru pompele de apa din sistemele de încalzire. El poate fi folosit ori pentru controlul pompei de recirculare a agentului termic (AT) în sisteme de încalzire centrala cu cazane pe combustibil solid, ori pentru controlul pompei de apa care alimenteaza boilerul de apa calda menajera (ACM).

275,00 Lei

1. În cazul în care este folosit pentru controlul pompei de recirculare a sistemului de încalzire (modul AT), functia ansamblului controler-pompa este de a produce circularea fortata a apei din circuitul de încalzire pentru instalatii cu cazane neechipate cu sistem de control al pompei. Senzorul extern al controlerului foloseste pentru masurarea temperaturii apei din instalatia de încalzire. La sistemelor de încalzire centrala echipate cu cazan pe combustibil solid, controlerul va opri functionarea pompei în momentul în care flacara se va stinge în interiorul cazanului.

Controlerul asigura protejarea cazanului împotriva aparitiei condensului acid, prin faptul ca nu permite functionarea pompei de circulatie la o temperatura a agentului termic mai mica decât temperatura setata. Acest lucru mentine permanent cazanul la o temperatura ridicata, temperatura la care aparitia condensului este redusa.

2. În cazul în care este folosit pentru controlul pompei care alimenteaza boilerul de apa calda menajera (modul ACM), functia controlerului este de a mentine constanta temperatura apei din boiler. Astfel controlerul nu permite functionarea pompei la o temperatura a apei mai mare decât temperatura setata.

 

EUROSTER 11E este echipat cu un sistem ANTISTOP, pentru a preveni griparea rotorului pompei în perioadele inactive. Daca trec mai mult de doua saptamâni fara ca pompa sa functioneze, controlerul va porni pompa pentru o perioada de 30 de secunde. Pentru a putea sa îndeplineasca aceasta functie, controlerul trebuie lasat deschis si pe timpul verii.

Mai multe informatii
Pret (Lei) 275,00 Lei
Greutate (Kg) 1.000000
Garantie produs 1 AN
Transport gratuit Nu
Scrieti opinia prorie
Evaluezi:Controler pentru pompa de circulatie sau pentru pompa de alimentare boiler EUROSTER 11 E
Evaluarea ta