Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX PRO 80 ErP 2 ani garantie, kit evacuare inclus

Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX PRO 80, 2 ani garantie, kit evacuare inclus

Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX PRO 120 2 ErP 2 ani garantie, kit evacuare inclus

Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX PRO 120, 2 ani garantie, kit evacuare inclus

Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX PRO 100, 2 ani garantie, kit evacuare inclus

Preț Promo 19.399,00Lei Preț listă 22.500,00Lei

Caracterul modular și puterea utilă ridicată fac din nouă gamă Victrix pro soluția ideală pentru sisteme de încălzire centralizată în clădiri cu destinație rezidențială și/sau comercială. Noul design și dimensiunile compacte le recomandă în egală măsură și pentru aplicații domestice individuale. Toate modelele pot fi instalate pe perete sau pe un cadru-suport, oferind proiectanților soluții excelente pentru configurarea sistemelor de încălzire în condiții de spațiu limitat.

Caracterul modular face posibilă instalarea de până la 5 centrale termice în baterie, iar plajă de modulare a puterii rezultate este de până la 1:10

Disponibilitate: În stoc
COD
3.025620
Immergas

Caracterul modular și puterea utilă ridicată fac din nouă gamă Victrix pro soluția ideală pentru sisteme de încălzire centralizată în clădiri cu destinație rezidențială și/sau comercială. Noul design și dimensiunile compacte le recomandă în egală măsură și pentru aplicații domestice individuale. Toate modelele pot fi instalate pe perete sau pe un cadru-suport, oferind proiectanților soluții excelente pentru configurarea sistemelor de încălzire în condiții de spațiu limitat.

Caracterul modular face posibilă instalarea de până la 5 centrale termice în baterie, iar plajă de modulare a puterii rezultate este de până la 1:10 Cu aceste caracteristici centralele termic Victrix Pro sunt perfecte pentru sistemele de furnizare a energiei termice în orice clădire reabilitată sau în construcții noi, grație totodată posibilităților de conectare cu surse de energii regenerabile precum încălzirea solară.

Avantaje centralei murale în condensație IMMERGAS VICTRIX PRO 100 2 Erp - 100 kW:

  • Un nou panou de comandă: elementele de vizualizare și control sunt accesibile și intuitive - simple butoane și un display retro-iluminat. Panoul de comandă și displayul sunt protejate de o ușa culisantă vertical.
  • Înaltă eficientă inter-sezonieră: domeniul de modulare de 1:10 face posibilă funcționarea optimă a generatorului chiar în condițiile unor cereri foarte reduse de energie termică.
  • Montajul pe suporți-cadru: Victrix pro poate fi instalat pe un cadru de susținere modular atât individual cât și în baterii de până la 5 generatoare, în dispunere liniară ori în oglindă, în cazuri de spațiu restrâns. Cadrele de susținere sunt prevăzute cu suporți pentru colectoarele hidraulice și sisteme de fixare pentru a fi ancorate de perete sau de sol.
  • Modul de condensare din oțel inoxidabil: gamă este echipată cu module de condensare al căror circuit hidraulic este realizat din oțel inoxidabil.
  • Sistem de ardere cu preamestec total: cercetare și dezvoltarea sectorului sistemelor de ardere a permis obținerea unui câmp de modulare extins de la 10% la 100% din puterea termică pentru întreaga gamă.

În plus, toate centralele termice pot funcționa în egală măsură cu gaz natural sau cu GPL.

Indicații privind achiziția :

Pentru a vă asigura că produsul este exact ceea ce aveți nevoie apelați la consultanții noștri de vânzări la numerele de telefon afișate pe site, scrieți-ne pe whatsapp, sau cereți informații pe adresa noastră de mail.

Info :

Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță, în funcție de setările monitorului sau telefonului dvs. și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Rareori informațiile sau imaginile prezentate pot conține inadvertențe, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz, pot conține erori de operare, sau pot fi variante mai vechi sau mai actuale ale aceluiași produs pe care îl știați Dvs.

eMarketOn.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate pe site.

Condiții pentru garanție și siguranță :

Conform normelor ISCIR, orice intervenție asupra centralelor termice și aparatelor producătoare de apă caldă se poate realiza numai de către o firmă autorizată ISCIR. Realizarea intervențiilor de către persoane sau firme neautorizate, se efectuează pe propria răspundere, compania noastră MF Team Market SRL fiind exonerată de orice obligație.

Nerespectarea regulilor de montaj conform specificațiilor producătorului duce obligatoriu la pierderea garanției.

Condiția pentru acordarea garanției este aceea ca intervenția și montajul să se realizeze de către o firmă specializată agreată de producător și autorizată ISCIR și/sau ANRE după caz.

Calitate garantată :

Garantăm că acest produs este nou și original iar compania MF Team Market SRL, proprietara site-ului eMarketOn.ro este autorizată să comercializeze acest produs.

Specificații
Pret (Lei) 22.500,00Lei
Greutate (Kg) 96.000000
Garantie produs 2 ANI
Tip centrala gaz Condensare
Tip montare Pe perete
Combustibil folosit Gaz
Utilizare Doar incalzire
Putere termica maxima (KW) 66-120
Clasa energetica incalzire A
Eficienta energetica ACM A+++
Producere ACM ACM in boiler optional
Boiler incorporat Nu
Capacitate boiler (Litri) Nu are boiler
Pachet produse Nu
Protectie anti-inghet Da
Culoare Alb
Pret promo (Lei) 19.399,00Lei
Scrieti opinia prorie
Evaluezi:Centrala termica in condensare IMMERGAS VICTRIX PRO 100, 2 ani garantie, kit evacuare inclus
Evaluarea ta

Putere calorica nominala (utila)

90.0 kw

Putere calorica minima (utila)

9.0 kw

Eficienta termica utila la 80/60 nominala/minima

97.5 % / 96.2 %

Eficienta termica utila la 50/30 nominala/minima

107.0 % / 107.4 %

Presiunea maxima in circuitul de incalzire

4.4 bar

Temperatura maxima in circuitul de incalzire

90 grC

Temperatura reglabila in circuitul de incalzire

20-85 grC

Conexiunea electrica

230V 50Hz

Curent absorbit

2.5 A

Putere electrica instalata

285 W

Puterea pompei

164 W

Puterea ventilatorului

102 W

Clasa de protectie electrica

IPX5D

Greutatea

96 kg

Am găsit și alte produse care v-ar putea plăcea !