Boiler electric Ferroli E-GLASSTECH VBO 150 litri

Boiler electric Ferroli E-GLASSTECH VBO 150 litri

Boiler termoelectric Ferroli Power Termo 100 litri

Boiler termoelectric Ferroli Power Termo 100 litri cu rezistenta 1,5 kW si serpentina

Boiler termoelectric Ferroli Power Termo 80 litri cu rezistenta 1,5 kW si serpentina

Preț Promo 789,00Lei Preț listă 1.005,00Lei

Acest boiler termoelectric Ferroli PowerTermo 80 litri face parte din gama boilerelor termoelectrice, se amplaseaza mural, are o capacitate de 80 Litri si este echipat cu doua surse de incalzire pentru a putea aduce apa la temperatura dorita (sistem combinat de incalzire: rezistenta electrica + serpentina).

Disponibilitate: În stoc
COD
GRN16W0A
Ferroli

Boilerele termoelectrice PowerTermo sunt echipate cu două surse de încalzire pentru a putea aduce apa la temperatura dorită.

În afara de rezistența electrică de 1,5kW, există posibilitatea de utilizare a transferului de căldura de la agentul termic care circulă în interior și serpentina de oțel porțelanat, care este racordată la sistemul de încălzire al imobilului.

Sistemul combinat de încălzire (rezistență electrică + serpentină) reprezintă modul cel mai rapid de a obține temperatura dorită a apei, pentru că cele două surse de încalzire, lucrând împreună, realizează această funcție.

Boilerul dispune, de asemenea, de un sistem avansat de siguranță, fiind echipat cu dispozitive pentru protecția la supraîncălzire și suprapresiune și cu un termostat pentru oprirea sa automată la atingerea temperaturii dorite.

Produsul a fost fabricat pe o linie de producție complet computerizată: interiorul rezervorului a fost acoperit printr-un proces special de smălțuire cu siliciu, cu ajutorul tehnologiei de aplicare electrostatică. Mai mult, tratamentul de vetroporțelanare efectuat în cuptor la temperaturi de 850°C asigură protecția absolută a rezervorului impotriva șocurilor și a coroziunii.

Anodul de magneziu de dimensiuni foarte mari conferă produsului, de asemenea, o durată îndelungată de viață, asigurând protecția la coroziune.

DOTARI

  • suruburi si dibluri de prindere pe perete

  • supapa de siguranta

  • cablu electric de alimentare

  • buton regalare temperatura

  • led functionare

Indicații privind achiziția :

Pentru a vă asigura că produsul este exact ceea ce aveți nevoie apelați la consultanții noștri de vânzări la numerele de telefon afișate pe site, scrieți-ne pe WhatsApp, sau cereți informații pe adresa noastră de mail.

Info :

Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță, în funcție de setările monitorului sau telefonului dvs. și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Rareori informațiile sau imaginile prezentate pot conține inadvertențe, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz, pot conține erori de operare, sau pot fi variante mai vechi sau mai actuale ale aceluiași produs pe care îl știați Dvs.

eMarketOn.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate pe site.

Condiții pentru garanție și siguranță :

Conform normelor ISCIR, orice intervenție asupra centralelor termice și aparatelor producătoare de apă caldă se poate realiza numai de către o firmă autorizată ISCIR. Realizarea intervențiilor de către persoane sau firme neautorizate, se efectuează pe propria răspundere, compania noastră MF Team Market SRL fiind exonerată de orice obligație.

Nerespectarea regulilor de montaj conform specificațiilor producătorului duce obligatoriu la pierderea garanției.

Condiția pentru acordarea garanției este aceea ca intervenția și montajul să se realizeze de către o firmă specializată agreată de producător și autorizată ISCIR și/sau ANRE după caz.

Calitate garantată :

Garantăm că acest produs este nou și original iar compania MF Team Market SRL, proprietara site-ului eMarketOn.ro este autorizată să comercializeze acest produs.

Specificații
Pret (Lei) 1.005,00Lei
Greutate (Kg) 24.000000
Eficienta energetica ACM C
Garantie produs 3 ANI
Garantie corp boiler 5 ANI
Putere electrica (W) 1500 W
Volum (Litri) 80 L
Tip instalare Vertical
Tip control Mecanic
Termostat reglabil Da
Protectie anti-inghet Da
Pret promo (Lei) 789,00Lei
Scrieti opinia prorie
Evaluezi:Boiler termoelectric Ferroli Power Termo 80 litri cu rezistenta 1,5 kW si serpentina
Evaluarea ta

Capacitate

 80 litri

putere nominala (KW)

 1,5

tensiune de alimentare (V-Hz)

220-240 V 50/60

presiune maxima de lucru( Bar)

8

interval temperatura grdC

 35-75

inaltime (mm)

799

diametru (mm)

 438

greutate kg

 24

Am găsit și alte produse care v-ar putea plăcea !