Boiler electric Ariston Velis Plus 100 EU-100 litri (cod nou 3626150)

Brand : Ariston Ariston
Stoc epuizat
COD
3623264

Boiler electric Ariston VELIS PLUS 100 L

Boilerul electric Ariston VELIS PLUS litri reprezinta combinatia perfecta intre design, economie de energie si performanta.
Boilerele electrice Ariston din seria Velis PLUS au un design unic cu o adancime de doar 27 de cm.
Culoare: Metalic periat
Boilerul electric Ariston Velis PLUS 100 litri va ofera o economie de energie de pana la 10% si un plus de apa calda de pana la 30%.

Special Price 1.215,00 Lei Regular Price 1.329,00 Lei

Pentru un confort maxim boilerul prezinta izolatie termica substantiala.
Boilerul este prevazut cu doi anozi de magneziu interiori, cate unu pentru fiecare rezervor.
Boilerul Velis PLUS este prevazut cu un afisaj inteligent tactil cu LED-uri multifunctional.
Programare "Timp de incalzire scurt"
Dotat cu functia ECO.

Boiler electric Ariston VELIS PLUS 100 L

Noua gama de boilere electrice super-plat si multi-pozitie.

Forma plata
Datorita structurii sale tehnice, gama Duo reprezinta cele mai bune produse pentru a obtine maximum de confort. Structura sa interna inovatoare permite o mai buna amestecare a apei calde si rece, obtinand performante optime intr-un spatiu minim.
Structura tehnica interna cu doua "rezervoare independente termic" permite posibilitatea de a controla fiecare separat, cu o putere maxima absorbita de 1500 W. Acest cadru cu rezervor dublu inseamna:
- flexibilitatea ciclurilor de incalzire;
- reducerea timpului de asteptare;
- dimensiune super compacta.

Functie “gata-pentru-dus”
Sistemul, datorita structurii sale interne speciale cu doua incalzitoare separate, permite cea mai buna stratificare a apei, scazand timpul necesar de incalzire pentru primul dus.
Gama Duo va asigura mai mult timp liber, reducand timpul de asteptare in comparatie cu un incalzitor obisnuit.
In functie de capacitatea incalzitorului Duo pe care il detineti, puteti economisi pana la:
- 15 minute daca aveti 50 de litri (aceasta inseamna 21% economie de timp);
- 1 ora daca aveti 80 de litri (51% economie de timp);
- 1,30 ore daca aveti 100 de litri (60% economie de timp).

Instalare multipozitie
Produsul poate fi instalat in pozitie verticala sau orizontala.

Panou electronic ECO
Un software de auto-invatare ce permite obtinerea unei economii de energie electrica, datorita unei adaptari mai bune a functiilor incalzitorului de apa la consumul efectiv al utilizatorului. Prin intermediul unui sistem inteligent, incalzitorul invata obiceiurile dumneavoastra de consum: memoreaza perioadele in care utilizati apa calda de-a lungul zilei si apoi pregateste apa calda la ora si in cantitatea de care aveti de obicei nevoie, minimizand risipa de energie (-10% consum de energie electrica). Functia incalzitorului se adapteaza exact dupa nevoia de apa calda a utilizatorului.
Un “prag de siguranta” al temperaturii (de 45°C) va asigura o rezerva minima de apa calda.
Economia depinde foarte mult de diferenta dintre setarile de consum obisnuit ale utilizatorului si consumul real de apa calda al acestuia.
Impactul asupra mediului: utilizarea functiei ECO are un efect favorabil considerabil asupra reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera: - 10% emisie de CO2 in comparatie cu tehnologia incalzitoarelor de apa traditionale.

Panou frontal HMI LCD cu termometru inteligent

Pozitionarea frontala a interfetei destinate utilizatorului permite selectarea si vizualizarea usoara a temperaturii exacte a apei, precum si activarea functiei de incalzire in conditii de confort.
Utilizatorul poate selecta cu usurinta urmatoarele moduri de functionare:
Modul “Manual”: utilizare obisnuita, la fel ca la boilerele standard;
Modul “Program”: P1, P2 sau P1&P2 (“timpi de dus”) se pot alege de catre utilizator daca stie orele la care are de obicei nevoie de apa calda. Incalzitorul va furniza apa calda exact la orele programate, pentru a maximiza confortul si flexibilitatea. Acest mod de functionare asigura in acelasi timp o economie de energie relevanta.

Absolute Bodyguard System – Pachetul de siguranta
O serie completa de functii care mentin buna functionare a incalzitorului de apa prin prevenirea posibilelor defectiuni datorate problemelor aparute cu energie electrica sau apa furnizata, si care va protejeaza pe dumneavoastra si incalzitorul pe care il utilizati.
 
Pachetul de siguranta este compus din:
SISTEMUL DE SIGURANTA ACTIVA A DISPOZITIVELOR ELECTRICE: la sfarsitul procesului de incalzire a apei, incalzitorul se deconecteaza complet de la reteaua electrica, pentru o protectie maxima fata de socurile electrice (3 deconectari fata de una in cazul incalzitoarelor traditionale).
SISTEMUL ANTI-SUPRAINCALZIRE: in cazul functionarii defectuoase a componentelor, incalzitorul se blocheaza inainte de a atinge o temperatura prea mare, pentru a evita supraincalzirea apei si a va proteja de arsuri accidentale. In timp ce incalzitoarele traditionale, in cazul unei erori a termostatului, se vor opri din functionare abia dupa ce apa a ajuns la o temperatura de 120-130°C, sistemul anti-supraincalzire asigura mentinerea temperaturii apei sub 90°C.
SISTEMUL DE PROTECTIE ANTI-INGHET: In zonele reci, apa inghetata poate dauna foarte mult incalzitorului. Cu aceasta functie, incalzitorul, chiar daca este inchis (dar in priza), previne scaderea temperaturii apei sub 5°C.
PROTECTIE LIPSA APA: in cazul in care rezervorul ramane complet fara apa, aceasta functie este capabila sa sesizeze problema si sa blocheze incalzitorul pentru a preveni deteriorarile si defectiunile. Acesta este un avantaj pentru:
- Utilizator: previne daunele datorate lipsei accidentale de apa;
- Instalator: previne daunele datorate instalarii gresite (ex: conectarea la sistemul electric inainte de umplerea rezervorului cu apa).
AUTODIAGNOZA: Incalzitorul de apa este capabil sa detecteze in orice moment tipul problemei si sa o afiseze.
ANTIBACTERIE: O data pe luna, temperatura apei creste automat peste 65°C, pentru a elimina bacteriile si a garanta salubritatea apei. 

Detalii produs
Pret (Lei) 1.329,00 Lei
Greutate (Kg) 30.000000
Eficienta energetica ACM D
Garantie produs 2 ANI
Garantie corp boiler 7 ANI
Putere electrica (W) 1500 W 1000 W
Volum (Litri) 100 L
Tip control Digital cu afisaj si touch
Termostat reglabil Da
Protectie anti-inghet Da
Transport gratuit Nu
Pret redus (Lei) 1.215,00 Lei
Scrieti opinia prorie
Parerea ta despre:Boiler electric Ariston Velis Plus 100 EU-100 litri (cod nou 3626150)
Evaluarea ta

Caracteristici tehnice